mijnwoonhuisverzekerenmijn woonhuis verzekeren

Mijn woonhuis verzekeren


Hier kunt u eenvoudig en snel uw woonhuis verzekeren en aanbiedingen vinden voor andere verzekeringen. Klik gerust op de links op deze website om te profiteren van de laatste aanbiedingen en kortingen.

Alles over je woonhuis verzekeren

Als je een eigen woning hebt is het wettelijk gezien niet verplicht om een woonhuis verzekering opstalverzekering af te sluiten. Maar bij het afsluiten van een hypotheek mag de bank je dat wel verplichten. Ze lenen je geld en willen dit natuurlijk wel terug als je huis bijvoorbeeld zou afbranden. Ook als een bank het je niet verplicht een verzekering af te sluiten is het verstandig hier goed over na te denken. Je woning en vooral de spullen in je huis hebben nu éénmaal een grote waarde.

Woonhuis verzekeren tegen schade

Uw eigen huis is een waardevol bezit. Dat wilt u goed beschermen. Met een opstalverzekering kiest u de juiste dekking bij een onverwachte schade. Onder andere bij brand, storm, inbraak, vandalisme en waterschade. Zelfs bijgebouwen zijn meeverzekerd op de meeste polissen. Kijk hiervoor naar de voorwaarden van de verschillende aanbieders.

Wilt u een persoonlijk advies en niet zelf alle voorwaarden met elkaar vergelijken dan kunt u altijd contact opnemen met onafhankelijk adviseur. U kunt hier de link vinden naar Lodder Verzekeringen

U kunt natuurlijk ook op deze site rondkijken en klikken op één van de meest recente aanbiedingen.